Endless Aisle - "The missing link" mellom fysisk butikkhandel og e-handel

Endless Aisle gir kundene dine tilgang til det fullstendige varesortimentet på lik linje med en nettbutikk, samtidig som de får oppfølging i butikken.


Forklaringsvideo


Hva er Endless Aisle

Endless Aisle er en moderne og effektiv skjermløsning, som supplerer en butikks fysiske varebeholdning og nettbutikk. Det er en utvidelse av selve kjøpsopplevelsen, og gir kundene tilgang til å velge mellom produkter som ikke befinner seg i butikklokalene.

Endless Aisle erstatter ikke nettbutikken. Berøringsskjermene gir en god oversikt over varesortiment, på en mer strukturert og enkel måte enn i en nettbutikk

Kundene kan fullføre kjøpet kjapt og enkelt med skjermene, og bestille ønsket levering dit de vil. Det er også rom for å fortsette handelen hjemmefra via mobiltelefon hvis de ønsker det.


Løft kjøpsopplevelsen med digitale løsninger

Med skreddersydde og interaktive berøringsskjermer kan du tilpasse kjøpsopplevelsen, og gi kunden tilgang til det fullstendige varesortimentet uansett hvilken kapasitet butikklokalene dine har. Endless Aisle er en omnikanal hvor flere løsninger slåes sammen i én interaktiv kjøpsopplevelse. 

Cenera tilpasser og utformer Endless Aisle for din virksomhet, og skaper en plattform som passer både deres visuelle profil og kundenes behov. I samråd med med dere planlegger vi en løsning som presenterer dere som bedrift og produktene deres på best mulig måte, slik at dere øker sjansen for at kunden fullfører kjøpene sine når de handler hos dere – uansett om dere har varene i butikken eller ikke.


Fullsortiment til enhver tid

Når en kunde gir opp en transaksjon, skyldes det ofte at en vare er utsolgt eller ikke finnes på lager i butikken de befinner seg i. Behovet for å få tilgang til det fullstendige sortimentet og samtidig benytte seg av servicen i en butikk kan være vanskelig å kombinere. Med Endless Aisle er dette derimot enkelt å få til. 

Endless Aisle kan beskrives som en digital kioskløsning, som kan integreres i alle typer butikker. Med Endless Aisle kan kunder få tilgang til det fullstendige sortimentet til en butikk, uten at produktene må være tilstede fysisk i lokalene. Endless Aisle er en touchskjerm med en brukervennlig applikasjon, og kan brukes av kunden alene eller sammen med en ansatt.

Vi i Cenera kaller Endless Aisle den manglende linken mellom e-handel og butikk. Løsningen komplementer de to ulike kjøpeplattformene, og gir en helhetlig og god brukeropplevelse hele veien. 


Hvilken verdi gir løsningen - Lønnsomhet, plassbesparende, effektivitet og fornøyde kunder

Med Endless Aisle har kunden mulighet til å kjøpe varer som ikke oppbevares i selve butikken, betale med én gang og få produktet levert akkurat dit de vil. Dette gir kunden muligheten til å benytte oppfølging og service fra de ansatte mens de handler, og ta gode valg når de skal kjøpe noe. På denne måten fyller Endless Aisle behovet for kundeveiledning som mange opplever ved netthandel. 

Endless Aisle handler først og fremst om forbedret kundeopplevelse. Brukeropplevelsen av skjermene og løsningen er strømlinjeformet og intuitiv. Med tilgang til et fullsortiment får kundene mulighet til å ta et informert valg om hvilke produkter de skal velge, og butikken slipper å opprettholde et stort varelager i butikklokalene. Dette minimerer kostnader, og er plassbesparende.


- Endless Aisle gir kundene dine tilgang til det fullstendige varesortimentet på lik linje med en nettbutikk, samtidig som de får oppfølging i butikken.
- En sømløs integrasjon med ehandelsplattformen øker kundeopplevelsen og og øker salget
- Kunden kan gjennomføre handelen på sin telefon, eller i kassa - og får ulike valg hvordan leveransen ønskes

Er du interessert i Endless Aisle for din butikk? Cenera kan installere løsningen på kun noen uker, slik at du kan ta i bruk skjermene raskt - dette er en eksisterende løsning...

Se mer av hva vi kan hjelpe deg med


Cenera AS

Vollsveien 13g, 1366 Lysaker

Org: 992 516 615

Tlf 24 07 75 55 / post@cenera.no / www.cenera.no

Cenera på 1-2-3 - Promovideo